• op-de-bank

Team

 • Jongste zwemjuf van NL

  Jongste zwemjuf van NL

  Hallo, ik ben de Jongste zwemjuf van NL en ik help kinderen graag als ze een zwemonderdeel lastig vinden tijdens de zwemles. Als je de video's bekijkt, kun je daardoor beter gaan leren zwemmen tijdens de zwemles. Ik zet me ook in tegen zee-vervuiling!

 • Zusje

  Zusje

  Hoi, ik ben het zusje van de Jongste zwemjuf van NL. Ik help mee bij de hulpvideo's voor zwemles-kinderen. Mijn grote zus geeft mij weleens zwemles wat ik erg leuk vind. Wij hebben ook wat FUNvideo's gemaakt en Plastic zee, niet oké!

 • Banded

  Banded

  Hoi, ik ben Banded de zwemknuffel. Ik ben een Banded boxershrimp en maak in de zee graag vissen schoon met mijn scharen. Ik help de jongste zwemjuf van NL en haar zusje en ik wil graag kinderen blij maken als ze gaan leren zwemmen. Heb je mij in de video's gezien?

 • Britt

  Britt

  Hallo, ik ben Britt, de oprichter van 'Met succes op zwemles!' Ik vind het heel fijn om kinderen en ouders te helpen bij het leren zwemmen. Naast het zwemles geven, bedenk ik samen met het team nieuwe producten en video's die kunnen helpen bij het leren zwemmen.

 • Dave

  Dave

  Hallo, ik ben Dave, medeoprichter. ik bedenk middelen om het leren zwemmen voor kinderen (en hun ouders) leuker te maken. "Kinderen vinden het superleuk als hun ouder mee zwemt of thuis wat oefent". Veel plezier samen!

 • Tatjana

  Tatjana

  Hoi, mijn naam is Tatjana. Ik heb de illustraties en de vormgeving gemaakt van het boek: Met succes op zwemles. Ik vind het leuk om het MSOZ-team te helpen, zodat kinderen leuker en fijner leren zwemmen!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.