• diploma-en-yumi

Aanbod voor zwemscholen en baden

Wij van Met succes op zwemles zijn ervan overtuigd dat als ouders meer betrokken zijn voorafgaand aan en tijdens het leren zwemmen van hun kind, het kind meer succes zal beleven tijdens de zwemles en daardoor sneller zwemveilig is. Een zwemleraar kan daardoor een kind op een effectievere manier ondersteuning geven tijdens het zwemtraject.

10 voordelen voor zwemscholen en zwembaden

 1. Vernieuwend bezig zijn.
 2. Kinderen worden sneller watervrij, beginniveau is hoger.
 3. Lesgevers kunnen kinderen beter ondersteunen omdat ook de ouders gemotiveerder zijn door meer kennis en achtergrondinformatie.
 4. Communicatie tussen lesgevers en ouders verloopt eenvoudiger.
 5. Vlottere doorstroming; lange wachtlijsten kunnen sneller weggewerkt worden omdat het beginniveau van elk kind hoger wordt.
 6. Ouders van kinderen die op de wachtlijst staan en graag willen starten kun je iets aanbieden, zodat ze al zelf kunnen beginnen met de basis van het leren zwemmen.
 7. Mogelijkheid om bijvoorbeeld leuke watervrijwaaier-lessen aan te bieden, speciaal voor jonge kinderen en hun ouders bij de dal-uren.
 8. Ouders met vragen tijdens de les kun je nu betere handvatten aanreiken mbv onze producten.
 9. Ouders en kinderen zullen langer door willen gaan met het volgen van zwemlessen omdat het begintraject richting het zwemdiploma sneller verloopt. 
 10. Verkooppunt worden van de zwemproducten om extra omzet te genereren.

 

Onze producten

 1. De Douchedraaier: zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig leren douchen (ook met hoofd onder de waterstraal!) en binnen 4 minuten. Het bevordert de zelfstandigheid, stimuleert het watervrij worden en bespaart ook nog eens veel water per douchebeurt.
 2. De Watervrijwaaier: bevat 20 speelse basisoefeningen waarmee ouders  hun kind zelf al watervrij kunnen maken. Hierdoor zijn de kinderen de eerste zwemles minder angstig en hebben ze een beter startniveau.
 3. Het zwemboek Met succes op zwemles: geeft ouders veel tips en tools om hun kind(eren) beter voor te bereiden op de zwemles en beter te kunnen ondersteunen tijdens het traject.

 

Voordelen zwembaden

Ouders willen vaker komen zwemmen met hun kind. Meer animo voor het vrij-zwemmen, dus meer financieel rendement. Ouders willen langer doorgaan met het zwemmen, omdat ze het nut van een C-diploma beter zullen inzien, door o.a. het lezen van het zwemboek.

Aanvullend. Hoe fijn is het als:

 • kinderen niet bang zijn om onder water te gaan. Het leren omgaan met water begint al thuis en veel ouders weten dat niet.
 • kinderen sneller watervrij zijn (of al watervrij zijn)  en lesgevers sneller aan het hoofdtraject kunnen gaan werken.
 • kinderen beter worden ondersteund door hun ouders (bij bepaalede vaardigheden). Ouders zijn meer gemotiveerd om, naast de zwemles, ook meer tijd vrij maken om te gaan oefenen.
 • ouders inzien dat het zwemmen van hun kind vertraging kan oplopen door het eigen gedrag,, dat van een kind en van eventuele angsten en motorische achterstanden.
 • als je een middel hebt om ouders beter te kunnen informeren en zij hun kind willen helpen of beter willen ondersteunen tijdens het zwemtraject.

Als je interesse hebt, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Blog

 • Zwembandjes: welke kies je?

  Heeft je kind nog geen zwemdiploma, dan zijn zwembandjes en andere drijfmid...

  Lees meer
 • Angst voor bad en douche

  Is jouw kind bang om te douchen of in bad te gaan? Dit wordt watervrees of ...

  Lees meer
Archief

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.