Nicolette

Nicolette is specialist op gebied van communicatie en klanttevredenheid rondom de zwemles en heeft ook haar eigen bedrijf genaamd: Nicolette van Mierlo, interim advies

Behalve lesgever en kind zijn ook de ouders heel belangrijk tijdens de zwemlesfase. Samenwerking tussen die drie partijen is essentieel voor het welbevinden van het kind en het plezier in zwemles. Na de lesfase is blijven zwemmen van groot belang om de geleerde vaardigheden bij te houden.

Wij geven workshops en trainingen over zinvol communiceren rondom de zwemlessen. Hoe kan je het beste omgaan met de kritische ouders van tegenwoordig? Wat helpt je om hen als ambassadeurs van jouw lessen te maken? Wat kan je het beste zeggen wanneer ze kritiek hebben? Of lastige vragen op ongeschikte momenten? Hoe kan je ouders het beste voorbereiden op de zwemlessen en gedurende het traject een fijne relatie opbouwen?

De workshops worden gegeven door Nicolette van Mierlo. (Eventueel komt zij samen met Britt Klaassen naar jouw locatie). Je kunt ze boeken in combinatie met een bestelling van het boek maar ook los is mogelijk. Voor prijzen en inhoud van de workshop zie onderstaande link of mail ons.

    Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.