• stormbaan

Team

Met succes op zwemles is opgericht door Dave en Britt Klaassen. Beiden zijn bevoegde docenten bewegingsonderwijs, professionele zwemonderwijzers en zwemschoolhouders.

Vanuit hun kennis en expertise is MSOZ ontstaan en zijn er diverse zwemproducten ontwikkeld, als hulpmiddel voor ouders die een bijdrage willen leveren voor de start van het zwemmen (leeftijd 1-4 jaar) en tijdens de zwemlessen (leeftijd 5-12 jaar). 

Onze missie? Ieder kind in Nederland helpen zwemveilig te worden waarbij het kind samenwerkt met de zwemleraar en de ouder(s) met veel plezier.

 • Britt

  Britt

  Hallo, ik ben Britt, de oprichter van 'Met succes op zwemles!' Ik vind het heel fijn om kinderen en ouders te helpen bij het leren zwemmen. Vandaar dat ik het zwemboek heb geschreven, tevens schrijf ik blogs voor Ouders van nu en voor de ZBB.

  Lees meer over Britt
 • Dave

  Dave

  Hallo, ik ben Dave, medeoprichter. ik bedenk middelen om het leren zwemmen voor kinderen (en hun ouders) leuker te maken. "Kinderen vinden het superleuk als hun ouder mee zwemt of thuis oefent". Veel plezier samen!

  Lees meer over Dave
 • Jongste zwemjuf van NL

  Jongste zwemjuf van NL

  Hallo, ik ben de Jongste zwemjuf van NL en ik help kinderen graag als ze een zwemonderdeel lastig vinden tijdens de zwemles. Als je de video's bekijkt, kun je daardoor beter gaan leren zwemmen tijdens de zwemles. Ik zet me ook in tegen zee-vervuiling!

 • Zusje

  Zusje

  Hoi, ik ben het zusje van de Jongste zwemjuf van NL. Ik help mee bij de hulpvideo's voor zwemles-kinderen. Mijn grote zus geeft mij weleens zwemles wat ik erg leuk vind. Wij hebben ook wat FUNvideo's gemaakt en Plastic zee, niet oké!

 • Nicolette

  Nicolette

  Nicolette is zwemonderwijzer en heeft jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Haar passie voor klanttevredenheid en het onderhouden van goede klantrelaties combineert ze met haar liefde voor alles wat met zwemles te maken heeft! Nicolette geeft diverse workshops voor MSOZ

 • Tatjana

  Tatjana

  Hoi, mijn naam is Tatjana. Ik heb de illustraties en de vormgeving gemaakt van het boek: Met succes op zwemles. Ik vind het leuk om het MSOZ-team te helpen, zodat kinderen leuker en fijner leren zwemmen!

 • Marcelle

  Marcelle

  Hallo, ik ben Marcelle. Ik maak illustraties voor Met succes op zwemles. Dit ligt geheel in mijn straatje gezien ik ook graag zwemles geef!

 • Anja

  Anja

  Hallo, ik ben Anja. Ik zorg ervoor dat alle bestellingen netjes, op tijd en met aandacht verzonden worden.

 • Banded

  Banded

  Hoi, ik ben Banded de zwemknuffel. Ik ben een Banded boxershrimp en maak in de zee graag vissen schoon met mijn scharen. Ik help de jongste zwemjuf van NL en haar zusje en ik wil graag kinderen blij maken als ze gaan leren zwemmen. Heb je mij in de video's gezien?

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.