• mini

Leer je kind om watervrij te worden

 

Watervrij zijn is: dat je kind zowel in als onder water plezier heeft en niet angstig is voor water. Watervrij zijn is: de zwembasis voor elk kind om daarna de zwemslagen te leren op zwemles richting het zwemdiploma (ABC). Hoe eerder je kind watervrij is, des te beter!

Als je zelf leert om je kind watervrij te maken, scheelt dat tijd en geld.

Kinderen zijn watervrij als ze de oefeningen van de watervrijwaaier beheersen.

Het leerproces zal toenemen als je zelf meer betrokken bent bij het leren zwemmen en watervrij maken van je kind!

De Watervrijwaaier helpt elke beginnende zwemmer van 3 - 6 jaar om watervrij te worden. De Watervrijwaaier is waterbestendig en geschikt om mee te nemen naar het zwembad. Voor de vakantie is het ook een ideaal middel. 

Er staan 20 leuke en uitdagende oefeningen in voor ouders/verzorgers, om samen met hun kind te beleven en te oefenen. Als je kind de oefeningen van de watervrijwaaier beheerst, dan is je kind watervrij, wat het het aantal zwemlessen verkort als je kind op zwemles gaat!

 

Blog

  • Waterratten... maar na ruim een jaar toch nog geen zwemdiploma

    Je kent ze vast wel, kinderen die meer onder water zijn dan boven water. Echt...

    Lees meer
  • Zwembandjes: welke kies je?

    Heeft je kind nog geen zwemdiploma, dan zijn zwembandjes en andere drijfmid...

    Lees meer
Archief

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.